Uleiuri Esentiale Pure din Plante si Flori

Sunt 14 produse.

Uleiurile esentiale sunt particule aromate 100% naturale extrase din plante. In plus fata de faptul ca miros bine, uleiurile esentiale au proprietati aroma terapeutice cu reale beneficii pentru sanatate. Uleiurile esentiale sunt cunoscute de secole si au aplicatii multiple in medicina, ingrijirea pielii, aromaterapie si parfumerie. Uleiurile e...

Uleiurile esentiale sunt particule aromate 100% naturale extrase din plante. In plus fata de faptul ca miros bine, uleiurile esentiale au proprietati aroma terapeutice cu reale beneficii pentru sanatate. Uleiurile esentiale sunt cunoscute de secole si au aplicatii multiple in medicina, ingrijirea pielii, aromaterapie si parfumerie. Uleiurile esentiale se folosesc in cantitati foarte mici, deoarece sunt foarte concentrate. Uleiurile comercializate de prodietabio.ro sunt 100% Naturale si Pure! Uleiurile esentiale trebuie pastrate in sticlute inchise la culoare, capac bine infiletat, spatii racoroase. Nu se pastreaza in frigider. In conditii optime, pot fi pastrate intre 18 luni si  2 ani. Au reale proprietati terapeutice.

Pentru a produce uleiuri esentiale este nevoie de cantitati considerabila de plante, exista distilerii specializate doar pe anumite plante. De exemplu, pentru obtinerea 1 litru de ulei esential de trandafir 100% pur este nevoie de 2000 de kg de petale de trandafir, din acest motiv este considerat unul din cele mai scumpe uleiuri esentiale.

Uleiul esential 100% pur contine doar particulele aromate ale plantelor fara adaos de alte substante. Uleiurile esentiale sunt cunoscute pentru proprietile antiseptice, antibacteriene, antivirale, antiinflamatoare si sedative. Fiecare ulei esential are o proprietate aparte si se poate utiliza pentru diverse afectiuni, avand de multe ori proprietatile plantelor din care sunt extrase. 

Mai puțin
Mai mult
Arată 1 - 14 din 14 itemi
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.